Maatwerk kozijnen en alle bijbehorende expertises op één plek

Samen kijken we wat de beste opties voor uw situatie zijn. Houten kozijnen, kunststof kozijnen, een combinatie van beiden, hang- en sluitwerk, glas, rolluiken en screens. Eén partij, één aanspreekpunt.

Kunststof én houten kozijnen

Bij ons krijgt u eerlijk en oprecht advies. Geen mooi verhaal om voor kunststof of juist voor houten kozijnen te kiezen, maar gewoon wat het beste bij uw situatie past.

In één keer klaar

Naast de kozijnen verzorgen wij ook al het hang- en sluitwerk. Verder kunnen wij bij het vervangen van uw kozijnen direct nieuwe screens en rolluiken plaatsen.

Onderhoud en garantie

Wij verzorgen zelf al het onderhoud en werken niet met externe partijen. Is er wat aan de hand? Dan weet u direct waar u moet zijn en wordt alles zo snel mogelijk opgelost.

Kozijntechniek Westland kozijnen kunststof hout

Kunststof kozijnen én houten kozijnen

Waar veel bedrijven kiezen om alleen kunststof of alleen houten kozijnen te plaatsen, doen wij het allebei. Beide hebben namelijk voor en nadelen en afhankelijk van de omstandigheden, kan ook voor een combinatie van beide worden gekozen. De belangrijkste reden om voor kunststof kozijnen te kiezen is voor velen dat ze onderhoudsarm zijn. Dit is echter een fabeltje. Wij geven je graag meer informatie over houten kozijnen en kunststof kozijnen.

Kozijntechniek Westland glas hangwerk sluitwerk

Expert in glas en hang- en sluitwerk

Kozijntechniek Westland is vanuit een specialisatie in glas en hang- en sluitwerk, uitgegroeid tot een maatwerk leverancier van kozijnen. Wij maken de kozijnen zelf, hebben korte lijnen met alle nodige leveranciers en hebben een eigen spuiterij. Hierdoor zijn de kozijnen snel bij u op locatie. Wij plaatsen zelf de kozijnen, verzorgen het onderhoud en voeren reparaties uit. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt.

Gratis check!

Wij checken uw kozijnen en glaslatten op houtrot, beoordelen het hang- en sluitwerk op de werking, controleren het glas op lekkage en beoordelen het kitwerk zodat u de kans op houtrot minimaliseert.

Vraag de check aan
Kozijntechniek Westland kozijnen
Kozijntechniek Westland kozijnencheck advies

Stap 1: kozijnencheck en advies

Aan de hand van de kozijnencheck beoordelen wij samen met u de situatie, bekijken we de opties en adviseren wij op basis van uw wensen.

Kiest u voor een nieuw kozijn? Dan leggen wij u graag uit wat de beste opties zijn in uw specifieke situatie. Voor de een is dit hout en de de ander is het kunststof.

Kozijntechniek Westland kozijnen inmeten

Stap 2: aanvraag, inmeten en offerte

Door het zelf in te meten en de korte lijnen met onze leveranciers, zorgen wij ervoor dat de kozijnen zo goed als altijd juist en op tijd worden geleverd.

Wij scheppen graag duidelijkheid rondom de kosten, de werkzaamheden en de garanties, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Kozijntechniek Westland kozijnen vervangen

Stap 3: plannen en kozijnen vervangen

Wanneer de levertijd bekend is, plannen we een afspraak om de kozijnen te vervangen. Dit wordt bepaald a.d.h.v. het aantal kozijnen, de afmetingen en de situatie.

Wij stellen de omgeving veilig, uw vloer wordt afgedekt en beschermd, de ruit wordt er netjes uitgesneden en het geheel wordt netjes afgevoerd. De nieuwe kozijnen worden dezelfde dag nog geplaatst.

Kozijntechniek Westland kozijnen onderhoud

Stap 4: advies en onderhoud

Geniet zo lang mogelijk van uw kozijnen door ze goed te onderhouden. Wij adviseren u graag of nemen dit geheel uit handen.

Bij interesse kunt u onze opties voor periodiek onderhoud bekijken. Dit is uiteraard ook mogelijk wanneer u kiest om uw bestaande kozijnen te behouden.