Zonwering

Wij leveren rolluiken, zonneschermen en screens op maat voor zowel nieuwe als bestaande kozijnen. Al onze zonwering heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn gemaakt van de beste materialen.

Kozijntechniek Westland rolluiken

Praktisch

Wil je de zon helemaal buitensluiten en een inbraakwerend karakter? Dan is een rolluik de oplossing voor u. Onze rolluiken hebben zelfs geen stroompunt meer nodig!

Duurzaam

De rolluiken van Degalux worden eenvoudig gemonteerd, isoleren tegen warmte en geluid en zijn goed voor het verhogen van uw energielabel.

Kozijntechniek Westland zonneschermen

Praktisch

Geniet van comfortabele schaduw en een lagere temperatuur in huis. Geen beschadigingen doordat het doek zelf sluit bij wind.

Voor elke situatie

Misschien bent u ondertussen de verschillende termen ‘zonnescherm’, ‘uitvalscherm’ en ‘terrasscherm’ wel tegengekomen. Wij hebben voor bijna elke situatie het juiste scherm. Laat ons weten wat uw wensen zijn en samen kiezen we wat bij u past.

Kozijntechniek Westland screens

Praktisch en prettig

Met de screens van Degalux vergroot u uw woonplezier. De screens zorgen voor een lagere temperatuur in huis en zorgen ervoor dat u meer privacy ervaart. Zo kunt u overdag wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kijken niet zomaar naar binnen.

De screens zijn ook simpel te monteren en hebben net als onze rolluiken geen stroompunt buiten meer nodig en werken volledig op zonne-energie.

Gratis check!

Wij checken uw kozijnen en glaslatten op houtrot, beoordelen het hang- en sluitwerk op de werking, controleren het glas op lekkage en beoordelen het kitwerk zodat u de kans op houtrot minimaliseert.

Vraag de check aan
Kozijntechniek Westland kozijnen
Kozijntechniek Westland kunststof kozijnen

Raamdecoratie om het helemaal af te maken

Ook voor plisse gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en horren hoeft u niet verder te kijken. Verbetering van de akoestiek, bescherm uw meubels tegen verkleuring en houdt ongedierte buiten met de stijlvolle raamdecoratie van Keje.

Alle raamdecoratie wordt gemoteerd zonder boren en schroeven, is ook geschikt voor draaikiepramen en wordt altijd op maat gemaakt, zodat het altijd perfect aansluit bij uw situatie.

Benieuwd naar de staat van uw kozijnen?